Opettajina Antti Järvi, Anna Kortelainen, Ann-Mari Huhtanen ja Jari Hanska

Long Playn iltakoulu 3. joulukuuta klo 16.15–20.00.

Antti Järvi, Anna Kortelainen, Ann-Mari Huhtanen, Jari Hanska: Näin teet kertovan tietokirjan

Joulukuun iltakoulussa opettajina toimivat kirjailija Anna Kortelainen, toimittaja Jari Hanska, Long Playn Antti Järvi sekä Otavan kustannustoimittaja Ann-Mari Huhtanen. He kertovat, miten tietokirjoja tehdään ja miten kirjasta saa mahdollisimman vetävän. Koulutus on toiveuusinta viime vuodelta, mutta puhujat ovat vaihtuneet. Iltakoulu järjestetään Haaga-Heliassa Pasilassa (Ratapihantie 13), ja lippuja siihen myy Tiketti.

Long Playn iltakouluihin on myynnissä myös sarjalippu, jolla pääset kolmeen koulutukseen lukuvuoden aikana tai voit lunastaa kolme lippua vaikka samaan koulutukseen. Sarjalipulla yhden iltakoulun hinnaksi tulee 60 euroa.

Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa tuottaja Emil Johanssonille emil@longplay.fi otsikolla "koulutukset".

Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksiin, järjestöihin, yrityksiin ja virastoihin. Niistä lisää Long Playn koulutusesitteessä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustelut: antti@longplay.fi