22.12.2013

Mikkelin kikkeli

Heteromiesten välisessä seksissä mikään ei ole pahempaa kuin himo väärään aikaan ja väärässä paikassa. Missä kulkevat miesten ystävyyden rajat?

Kaveripiiriin kuuluu kaksitoista kolmekymppistä miestä. He ovat lapsuudenystäviä, rakastavat naisia ja puhuvat tavatessaan pokaamisesta ja panemisesta. Mutta miehillä on pakkomielle: Mikkelin suuri ja komea kalu. Se herättää ihastusta ja kateutta, ja aina silloin tällöin humalassa joku innostuu jopa koskettelemaan sitä. Silti kenenkään homotutka ei piippaa. ”Mikkelin kikkeli” on Long Playn ensimmäinen käännösjuttu, ja se aloittaa yhteistyön tanskalaisen Zetlandin kanssa. Artikkeli sai Tanskassa ilmestyttyään suuren suosion.

Anders Haahr Rasmussen on tanskalainen toimittaja, joka kirjoittaa pääasiassa kahdesta lempiaiheestaan: seksistä ja tenniksestä. Hänellä on maisterintutkinto sosiologiasta The New School -yliopistosta New Yorkista, ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu useissa Tanskan sanoma- ja aikakauslehdissä. Kööpenhaminassa asuva toimittaja toimii sivutyönään tennisselostajana. Vuonna 2010 häneltä ilmestyi palkittu tietokirja tanskalaisen tennistähden Caroline Wozniackin elämästä.

Kuva: Jakob Dall

Aiheeseen liittyvät Sivuäänet

LP 07 Anders Haahr Rasmussen
22. joulukuuta 2013
45 min
47
Petteri Tikkanen
ePub, PDF

Long Playn pitkät jutut Näytä kaikki jutut