Long Playn iltakoulu

Long Playn iltakoulussa opit maan parhailta kirjoittajilta.

20.4. klo 16.15
Juha Kauppinen, Hanna Nikkanen, Salla Vuorikoski: 
Tutkivan journalistin työkalut

Lähteiden etsintä, tietopyynnöt ja sähköinen tiedonhankinta haltuun. Palkitut toimittajat Salla Vuorikoski, Hanna Nikkanen ja Juha Kauppinen jakavat parhaat oppinsa tutkivan journalismin iltakoulussa. Kesto 3–4 tuntia. Koulutus järjestetään Haaga-Helian Pasilan-toimipisteessä Helsingissä.

Lue lisää ja osta liput Tiketistä

Toukokuun iltakoulu järjestetään 30. toukokuuta, ja silloin opitaan, miten tositarinoista tehdään vetävä tarina. Liput tulevat myyntiin lähiaikoina.

Kesän jälkeen iltakoulussa on vuorossa muun muassa seuraavia aiheita: haastattelutekniikka, käsikirjoittaminen, rikos- ja oikeusjournalismi, kertojaäänen löytäminen, digitaalinen faktantarkistus ja lähdekritiikki, journalismin markkinointi. Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa antti@longplay.fi otsikolla ”koulutukset”.

Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, lehtitaloille ja oppilaitoksille. Lue lisää täältä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustele koulutuksista: antti@longplay.fi