Tositarinoiden taitajaksi

Long Playn iltakoulussa opit maan parhailta kirjoittajilta.

30.5. klo 16.15
Ilkka Karisto, Hanna Jensen, Anu Silfverberg: 
Tositarinoiden taitajaksi

Opi etsimään aiheesta tarina ja tekemään juttu, jota kukaan ei halua jättää kesken! Toukokuun iltakoulussa Hanna Jensen, Anu Silfverberg ja Ilkka Karisto opettavat olennaisen narratiivisen journalismin tekemisestä. Koulutus sopii kaikille toimittajille, kirjoittajille ja tositarinoiden tekijöille sekä niille, jotka ammatikseen editoivat toisten tekstejä. Koulutus järjestetään Haaga-Helian Pasilan-toimipisteessä Helsingissä.

Lue lisää ja osta liput Tiketistä

Kesän jälkeen iltakoulussa on vuorossa muun muassa seuraavia aiheita: haastattelutekniikka, käsikirjoittaminen, rikos- ja oikeusjournalismi, kertojaäänen löytäminen, digitaalinen faktantarkistus ja lähdekritiikki, journalismin markkinointi. Jos haluat tiedon uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa, meilaa antti@longplay.fi otsikolla ”koulutukset”.

Long Playlta voi myös tilata koulutuspäiviä, kursseja ja lähiopetusta toimituksille, lehtitaloille ja oppilaitoksille. Lue lisää täältä. Räätälöimme erilaisia kokonaisuuksia myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tiedustele koulutuksista: antti@longplay.fi